Cukrářský skvost, přezdívaný Paříž v plamenech

Ingredience:
2x tmavý korpus: 4 vejce, špetka soli, 4 lžíce krupicového cukru, 4 lžíce polohrubé mouky, 1 lžička kypřicího prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa; světlý korpus: 7 bílků, špetka soli, 12 lžic krupicového cukru, 1 lžíce polohrubé mouky, 200 g nasekaných opražených lískových oříšků; krém: 7 žloutků, 200 g moučkového cukru, 500 ml mléka, 5 lžic kukuřičného škrobu, 250 g másla, 2 lžičky vanilkové esence, 2 banány, 1 lžíce citrónové šťávy; sirup: 100 ml vody, 4 lžíce cukru, 2 lžíce tuzemáku; na dohotovení: 200 ml smetany ke šlehání, 1 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce kakaa; čokoládová rýže